Cliëntervaringen

Via de huisarts ben ik doorverwezen naar Mirjam, ik liep aan tegen mezelf en dit uitte zich met name in het vastlopen in mijn studie. Toen ik bij Mirjam kwam had ik al wat meer rust voor mezelf gecreëerd in mijn studie door wat vakken te laten vallen dus ik kwam eigenlijk bij de intake met dat het wel weer goed ging. Totdat Mirjam verder vroeg en ik kwam achter dingen die ik al een tijd (onbewust) heb weggestopt maar ineens naar boven kwamen, wat het vastlopen in mijn studie o.a. ook verklaarde. Dit bracht veel emotie met zich mee maar Mirjam wist met haar sessies de juiste houding te hebben waardoor ik mij veilig voelde. Mooi hoe de sessies hebben bijgedragen aan dat ik nu meer verbinding met mezelf heb en meer rust ervaar. 

Ook al denk je dat het wel goed met je gaat maar je toch af en toe vastloopt raad ik Mirjam aan. Ik heb niet veel sessies nodig gehad maar de sessies die hebben plaatsgevonden waren effectief en enorm waardevol voor mijn verdere persoonlijke ontwikkeling. Dit wens ik ook jou toe!

mei 2022

Voor mij was het een grote stap om naar een therapeut te gedaan.  Maar als ik nu zie wat die paar sessies mij gebracht hebben,  raad ik het iedereen aan.

Nogmaals dank!

maart 2021