De gevolgen van het corona virus raken ons allemaal, dus het heeft ook gevolgen voor mijn praktijkvoering.

Het wordt steeds lastiger om op een ontspannen manier met mijn cliënten te kunnen werken, alleen al de in acht te nemen afstand van 1 ½ meter kan voor mij en mijn cliënt heel beperkend zijn tijdens de therapie behandeling.

Dat neemt niet weg dat alle maatregelen om het sociaal contact te vermijden om op die manier het corona virus te bestrijden zeer nodig zijn. Gezondheid staat voorop!

Ik heb daarom besloten om mijn verantwoording te nemen en vanaf vandaag de fysieke deuren van mijn praktijk t/m 6 april te sluiten. Ik heb al mijn cliënten hier persoonlijk van op de hoogte gesteld.

Dit betekent echter niet dat ik niet meer beschikbaar ben voor mijn cliënten. Via mail of telefoon kunnen zij contact met mij opnemen. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een beeldbel sessie van een kwartier of een half uur.

Nieuwe cliënten aannemen op dit moment is lastig, omdat al mijn afspraken moeten word