De gevolgen van het corona virus raken ons allemaal, dus het heeft ook gevolgen voor mijn praktijkvoering.

Het wordt steeds lastiger om op een ontspannen manier met mijn cliënten te kunnen werken, alleen al de in acht te nemen afstand van 1 ½ meter kan voor mij en mijn cliënt heel beperkend zijn tijdens de therapie behandeling.

Dat neemt niet weg dat alle maatregelen om het sociaal contact te vermijden om op die manier het corona virus te bestrijden zeer nodig zijn. Gezondheid staat voorop!

Ik heb daarom besloten om mijn verantwoording te nemen en vanaf vandaag de fysieke deuren van mijn praktijk t/m 6 april te sluiten. Ik heb al mijn cliënten hier persoonlijk van op de hoogte gesteld.

Dit betekent echter niet dat ik niet meer beschikbaar ben voor mijn cliënten. Via mail of telefoon kunnen zij contact met mij opnemen. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een beeldbel sessie van een kwartier of een half uur.

Nieuwe cliënten aannemen op dit moment is lastig, omdat al mijn afspraken moeten worden verschoven en mijn agenda al helemaal vol staat. Op dit moment is ook nog onzeker of de beperkingen op 6 april daadwerkelijk zullen worden opgeheven; dat moet nog gaan blijken.

In deze onzekere en moeilijke tijd is het meer dan ooit nodig dat we omzien naar elkaar. Hieraan wil ik ook mijn steentje bijdragen.
Dus mocht je echt dringend behoefte hebben aan een luisterend oor of iemand die met jou meedenkt om een lastige periode te overbruggen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We kunnen samen kijken wat je nodig hebt.
Het verzoek voor contact opnemen heb ik in eerste instantie het liefst per mail, info@estive.nl, zodat we een belafspraak kunnen inplannen.

Hartgroet en kijk om naar elkaar!
Mirjam Nederlof