Over Mirjam

Ik ben Mirjam Nederlof-den Boef. In 1971 geboren, opgegroeid in Kinderdijk en sinds 1992 woonachtig te Bleskensgraaf. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zoons (1999 en 2001).

Mijn route naar het therapeutschap begon tijdens mijn loopbaan als P&O adviseur. Ik kreeg steeds meer interesse in het coachen en begeleiden van mensen en in 2007 ben ik gestart met de 3 jarige post HBO opleiding integratieve psychotherapie bij BGL. Het diploma voor deze opleiding heb ik in mei 2010 behaald. In mijn afstudeerwerkstuk heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van rouwverwerking. In mei 2014 heb ik tevens mijn HBO Bachelor Sociaal Pedagogisch Hulpverlener behaald.

Ik vind het een uitdaging om mijn cliënten een breed scala van therapie mogelijkheden aan te kunnen bieden waarmee we aan de slag kunnen gaan. Voor mij is het altijd een bijzonder moment als cliënten tijdens de therapie (opnieuw) in aanraking komen met hun eigen veerkracht, die ze in staat stelt hun problemen weer zelf te hanteren.

Mijn toegevoegde waarde in mijn rol als therapeut is mijn betrokken houding en het echt luisteren naar mijn cliënt. Daarbij houd ik immer de voortgang van het proces in de gaten.