Lieve mensen,

Aan het eind van dit jaar blik ik dankbaar terug.

Elk jaar weten meer cliënten mijn praktijk te vinden. 55 nieuwe cliënten in totaal dit jaar. Ik meet mijn succes echter niet af aan de hoeveelheid cliënten. Belangrijker vind ik het dat mijn cliënten tevreden zijn en de doelen halen die zij voor zichzelf hebben gesteld. En vooral dat zij met een nieuw gevoel van vertrouwen mijn praktijk verlaten, het is soms heel ontroerend om getuige te mogen zijn van dit veranderingsproces.

Afgelopen jaar heb ik mijzelf weer kunnen ontwikkelen door diverse opleidingen te volgen. Mijn praktijkvoering is verder geprofessionaliseerd, o.a. door het digitaliseren van mijn cliëntgegevens. Tevens heb ik geïnvesteerd in nieuwe EMDR apparatuur en ben ik nog steeds heel content met mijn vernieuwde website, die nu een jaar online is.

Het meest dankbaar ben ik voor het feit dat ik in goede gezondheid dit werk mag doen, dat ik daarin de liefdevolle ondersteuning heb van mijn gezin, dat ik twee prettige werklocaties heb in Oud-Alblas en Dordrecht met fijne collega’s en dat ik in de intervisiesessies dat wat op mijn hart ligt kan bespreken met mijn 2 maatjes. Met Noor van Gulik deel ik mijn praktijkleven al bijna 10 jaar sinds mijn start, heel waardevol!

Ik wens een ieder fijne kerstdagen en een sprankelend, gezond en liefdevol 2020. De komende kerstvakantie gebruik ik om mezelf lekker op te laden, samen met mijn gezin. In 2020 ga ik weer met nieuwe energie aan de slag in mijn praktijk, het jaar waarin mijn praktijk 10 jaar bestaat!

De dagen rondom Kerst en Oud en Nieuw kunnen ook extra zwaar voelen, voor diegenen die dierbaren missen. Ik hoop, als dat voor jou het geval is, dat je in het donker van het verlies, een lichtpuntje vindt in liefde.

één lichtje is genoeg

Hartgroet van Mirjam