Ik heb de zomer in mijn bol! Wat een ander vooruitzicht heeft deze zomer voor mij  dan vorig jaar.

Toen zat ik middenin mijn chemobehandelingen, maar was er ook weinig om naar uit te kijken. Er waren door corona geen events, geen verjaardagen of feestjes. Hoe anders is dat nu en hoe dankbaar ben ik dat ik weer volop aan dat leven mee kan doen.

Ik voel me goed. Mensen vragen wel eens aan mij dat ze weinig meer lezen op social media en of het dan wel goed gaat. Geen bericht, goed bericht, denk ik dan soms wel eens. Maar vanzelfsprekend is het ook goed om wat van mij te laten horen en op te schrijven waar ik dankbaar voor ben en dat het goed gaat met mij. Natuurlijk is het nog niet klaar en zit ik voorlopig in een 3 maandelijks controle traject, en natuurlijk voel ik soms wel eens die onzekerheid: het zal toch niet dat de kanker terug is?  Maar ik wil leven en heb met mezelf afgesproken dat die onzekerheid er zeker mag zijn, maar niet heel de tijd, want dan leef ik niet echt.

Ik geniet van mijn fantastische gezin, van heel veel dierbare mensen om mij heen, de natuur, mijn werk, het sporten, koken en lekker eten, leuke dingen doen, en ga zo maar door.

Ik maak in mijn praktijk inmiddels weer mijn volledige uren die ik ook maakte voor mijn operatie. In mijn vorige bericht had ik het over een wachtlijst en die heb ik helaas nog steeds. Ik zeg helaas want ik vind het altijd zo fijn als mensen snel bij  mij terecht kunnen en dat kan nu niet altijd. Ik doe mijn best en meer kan ik niet doen.

Lieve mensen, geniet, pak het leven met beide handen aan en als dat even niet gaat omdat het te moeilijk is, dan is dat ook okay en geef daar ook ruimte en aandacht aan. Lief en leed, het ligt dicht bij elkaar.

Hartgroet,

Mirjam