Vandaag, op 1 juli 2020 bestaat mijn praktijk 10 jaar. Een mijlpaal waar ik graag even bij stil wil staan en dit heb ik gedaan door een vlog op te nemen, die vandaag ook op mijn website is geplaatst.

Ik ben er trots op dat ik in 10 jaar tijd een goed lopende praktijk heb opgebouwd. Hierin heb ik ondersteuning gekregen van Janneke Swank (in liefdevolle herinnering) en verschillende huisartsen in de regio als doorverwijzers.

Dankbaar ben ik ook voor het vertrouwen dat cliënten in mij stellen en dat ook zij weer anderen de weg wijzen naar mijn praktijk. De laatste 2 jaar werk ik freelance in het Profundum bekkencentrum in Dordrecht, een plek waar ik mij als therapeut nog verder kan ontwikkelen, ook met deze kans ben ik enorm blij.

Tot slot wil ik mijn gezin bedanken, zonder hun onvoorwaardelijke steun zou ik dit niet hebben kunnen bereiken. Veel hartjes en liefde voor jullie.

Bij een feest hoort een traktatie vind ik. Dus vandaag en morgen eet ik een taartje op de locaties in Oud-Alblas en Dordrecht met mijn collega’s. En alle cliënten die in de maand juli een sessie hebben in mijn praktijk, krijgen een kleine attentie mee.

Ik hoop de komende jaren met dezelfde energie en passie dit werk te mogen blijven doen.