Tot nu toe was ik tijdelijk alleen online beschikbaar voor beeldbelsessies.
Vanaf 11 mei gaat mijn praktijk weer fysiek open, voorlopig nog wel enigszins beperkt. Wat online kan, blijf ik voorlopig nog online doen. Maar cliënten die bijvoorbeeld wachten op een EMDR behandeling of echt veel liever live willen afspreken, kunnen daar een afspraak voor maken. Al mijn huidige cliënten heb ik inmiddels via e-mail op de hoogte gebracht.

In principe werk ik vooralsnog alleen op woensdagochtend en donderdagochtend in Oud-Alblas en op maandagmiddag in Dordrecht. Afhankelijk van het aanbod zal ik mijn werkuren weer gaan uitbreiden. De RIVM maatregelen kunnen worden nageleefd in deze beide praktijken, de 1 ½ meter afstand kan worden aangehouden. Belangrijk is nog steeds dat je thuisblijft als je gezondheidsklachten hebt.
Voorlopig kan ik fysiek geen cliënten ontvangen in mijn praktijk in Bleskensgraaf, deze ruimte is te klein om de 1 ½ meter afstand te bewaren.

Het is fijn dat de mogelijkheid van online behandelen er is, maar ik kijk er naar uit om mijn cliënten weer persoonlijk te kunnen ontvangen in mijn praktijk.

Wees welkom!